O KAMPU "LABADUSA"

Kamp Labadusa nahaja se v južnem zalivu otoka Čiovo v bližini mesta Okrug Gornji in prava je oaza prvobitne in nedotaknjene narave.

To je zaliv, ki ga je je težko opisati z besedami in s sliko, toda če enkrat slučajno pridete, ko vas radovednost ali kažipot pripelja v njega, boste se gotovo vračali srečni, kaj ste ga odkrili, ker je on oaza prvobitne in nedotaknjene narave.

Razprostira se vzdolž prekrasnega zaliva v senci narave borovega gozda. Mnoge pohvale naših gostov potrjujejo vrhunsko storitev, ki jo nudi gostom ter ga razvrščajo v sam vrh kampinga. Ljubitelji narave bodo svobodno in brez težav tukaj našli edinstveno mesto za sebe in uživali v sproščujočem dopustu vdihavajoč vonje morja in bora.

Plaža kampa je posebna zaradi svoje raznolikosti, prodnati del je idealen za otroke, drugi del pa je prodnat v kombinaciji z blagimi skalami.

V sklopu kampa nahaja se konoba v mediteranskem slogu, z kamnitimi fasadami z veliko pokrito teraso. Na njej lahko uživate v bogati gastronomski ponudbi, v dalmatinskih specialitetah in v vzdušju, ki je začinjeno z domačim oljčnim oljem in s kapljico dobrega vina.

Pred samo restovracijo se nahaja okrogli kamniti cafe s pogledom na plažo, kjer se lahko sprostite in pijete svojo jutranjo in popoldansko kavo in uživate v pogledu na nebeško čisto morje in dalmatinske otoke. Pri samem cafeju se nahaja otroško igrišče, kjer vaši otroci lahko uživajo v skakanju na trampolinu, gugalnicah, toboganu in veselem peskovniku.

Zaradi odlične prometne povezave (blizina letališča in avtoceste) je ta destinacija lahko dostopna.

Na enem samem mestu lahko uživate v namestitvi, hrani, pijači, kristalno čistem morju in prijaznosti gostitelja.

Pridite, pričakujemo Vas!