VSEBINE V NAŠEM KAMPU

Kampiranje

Lahko pridete s svojim šotorom, prikolico, ali kamperom in najdete idealno mesto za svoj dopust.

Najem prikolic

Vaš idealen dopust lahko preživite tudi v eni od naših 12 prikolic, ki so opremljene z 2 večje postelje, z nastanitveno kapaciteto za 4 osebe. Pred prikolico se nahaja baldehin v katerem je kuhinja z vsemi potrebnimi pripomočki za kuhanje, hladilnikom in plinskim štedilnikom. Pred prikolico se nahaja veliki sončnik, miza in stoli.

Pogoje za najem prikolice lahko preberete tukaj..

KONOBA - RESTORAN - GRILL LABADUSA

Uvala Duboka bb, 21223 Okrug Gornji, kontakt: 00385 91 3777705,00385 91 9847959
e-mail: camp@labadusa.com

Oplemenitite vaše kampiranje z gurmanski užitki. V sklopu avtokampa nahaja se konoba v mediteranskem slogu, kamnitimi fasadami z veliko pokrito teraso. V njej lahko uživate v bogati gastronomski ponudbi, v dalmatinskih specialitetah in vzdušju, ki je začinjeno z domačim oljčnim oljem in s pravo kapljico. Vse to v edinstvenem okrožju naravnih lepot Dalmacije, ki dajejo še eno prekrasno začimbo vaši hrani.

BEACH BAR LABADUSA

Uvala Duboka bb, 21223 Okrug Gornji, kontakt: 00385 91 9847959, e-mail: camp@labadusa.com

Pred samo restovracijo je okrogli kamniti cafe z vrtom. V prijetnem okolju pri sami plaži lahko z užitkom pijete vašo pijačo s pogledom na morje in morsko gladino. Sproščeno vzdušje vas vabi da v miru uživate v lepoti narave, ki vas obdaja.

Kotiček za najmlajše s trampolinom in peskovnikom

Najem nove vrste ležalnikov

Seznanite se z novo dimenzijo sproščanja ob sončenju in počitku na novih ležalnikih... omogočilo bo, da Vaš dopust bo še bolj zabaven in prijeten!

Sanitarni blok

Labadusa se redno obnavlja in urejuje. Sanitarni blok je nov, vedno čist in reden, okolje dognano do najmanjših podrobnosti, redno vzdrževano in narejeno v skladu z okolico in podnebjem, v katerem se nahaja.

Dodatne storitve so:

  • Brezplačni parking za naše goste
  • Rent a Scooter
  • Rent a Car
  • Storitev pranja perila